Nr. 11446689

Niet meer beschikbaar
Militaire Veldkeuken op alle brandstoffen
Bieden gesloten
361 weken geleden

Militaire Veldkeuken op alle brandstoffen

Militaire veldkeuken op aanhanger , éénmalige aanbieding , voorzien van 2 branders aan de voorzijde die 2 grote inox bakken opwarmen tot koken en 1 grote bakplaat achteraan, onderaan te stoken met ALLE BRANDSTOFFEN. Hout ,houtskool of kolen, alles wat brandbaar is..Onder bakplaat bevind zich een grote oven. Het geheel kan makkelijk compact samengepakt worden. De aanhanger heeft een MECHANISCHE OPLOOPREM alsook een handrem. Het trekvoertuig heeft geen lucht aansluiting nodig. De trekstang kan in alle hoogtes versteld worden en heeft een oogaansluiting. De schoorsteen word omhoog gesteld voor gebruik, naar beneden voor transport. Alle verlichting aanwezig evenals Nederlandstalige handleiding Het geheel is zeer weinig gebruikt. Het geheel kan met 4 regelbare steunpoten op elk terrein vlak gesteld worden. Document "militair bewijs van herkomst " bijgeleverd. Onmiddellijk inzetbaar of als bijzonder DECORATIE item. FEESTEN maar... met zijn ALLEN !!! s/n 48173 Dit is een gebruikt voertuig. We adviseren u het voertuig te bezichtigen alvorens een bod uit te brengen. Dit om teleurstelling achteraf te voorkomen. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Catawiki. Biedingen zijn exclusief vervoers- en exportkosten, tenzij anders vermeld.

Nr. 11446689

Niet meer beschikbaar
Militaire Veldkeuken op alle brandstoffen

Militaire Veldkeuken op alle brandstoffen

Militaire veldkeuken op aanhanger , éénmalige aanbieding , voorzien van 2 branders aan de voorzijde die 2 grote inox bakken opwarmen tot koken en 1 grote bakplaat achteraan, onderaan te stoken met ALLE BRANDSTOFFEN. Hout ,houtskool of kolen, alles wat brandbaar is..Onder bakplaat bevind zich een grote oven. Het geheel kan makkelijk compact samengepakt worden. De aanhanger heeft een MECHANISCHE OPLOOPREM alsook een handrem. Het trekvoertuig heeft geen lucht aansluiting nodig. De trekstang kan in alle hoogtes versteld worden en heeft een oogaansluiting. De schoorsteen word omhoog gesteld voor gebruik, naar beneden voor transport. Alle verlichting aanwezig evenals Nederlandstalige handleiding Het geheel is zeer weinig gebruikt. Het geheel kan met 4 regelbare steunpoten op elk terrein vlak gesteld worden. Document "militair bewijs van herkomst " bijgeleverd. Onmiddellijk inzetbaar of als bijzonder DECORATIE item. FEESTEN maar... met zijn ALLEN !!! s/n 48173

Dit is een gebruikt voertuig. We adviseren u het voertuig te bezichtigen alvorens een bod uit te brengen. Dit om teleurstelling achteraf te voorkomen. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Catawiki. Biedingen zijn exclusief vervoers- en exportkosten, tenzij anders vermeld.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object