Nr. 11431075

Verkocht
 Constateur/duivenklok - Henry Martens & Cie, Bruxelles - Standard Toulet genummerd 188123
Eindbod
€ 145
362 weken geleden

Constateur/duivenklok - Henry Martens & Cie, Bruxelles - Standard Toulet genummerd 188123

Een prachtige geheel gerestaureerde constateur/duivenklok. Zowel precisie uurwerk is 100% in orde. De kast is in oude glorie hersteld. Het ringensysteem werkt zoals het hoort. De klok is voorzien van 2 sleutels met opbergzakje. Een voor het uurwerk en een voor het ringensysteem. De klok is tevens voorzien van een douanezegel. Deze zegel werd aangebracht bij grens overschrijdende duivenmelkers. Bij aankomst van een duif werd het gummi - ringetje van de poot genomen en in het toestel gestopt, zodat de vluchttijd kon worden geregistreerd en afgedrukt op een papierrol die zich eveneens in het toestel bevind. Een geweldig collectors item en tevens te gebruiken als klok. Afmeting: 19,5 x 16 x 14 cm. Gewicht: 3,5 kg. Foto's maken deel uit van de omschrijving. Item wordt goed verpakt en aangetekend/verzekerd verzonden. Voor België: BPost bpack Secur. Voor Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Verenigd Koninkrijk: BPost bpack World.

Nr. 11431075

Verkocht
 Constateur/duivenklok - Henry Martens & Cie, Bruxelles - Standard Toulet genummerd 188123

Constateur/duivenklok - Henry Martens & Cie, Bruxelles - Standard Toulet genummerd 188123

Een prachtige geheel gerestaureerde constateur/duivenklok. Zowel precisie uurwerk is 100% in orde. De kast is in oude glorie hersteld. Het ringensysteem werkt zoals het hoort. De klok is voorzien van 2 sleutels met opbergzakje. Een voor het uurwerk en een voor het ringensysteem. De klok is tevens voorzien van een douanezegel. Deze zegel werd aangebracht bij grens overschrijdende duivenmelkers. Bij aankomst van een duif werd het gummi - ringetje van de poot genomen en in het toestel gestopt, zodat de vluchttijd kon worden geregistreerd en afgedrukt op een papierrol die zich eveneens in het toestel bevind. Een geweldig collectors item en tevens te gebruiken als klok. Afmeting: 19,5 x 16 x 14 cm. Gewicht: 3,5 kg. Foto's maken deel uit van de omschrijving.

Item wordt goed verpakt en aangetekend/verzekerd verzonden. Voor België: BPost bpack Secur. Voor Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Verenigd Koninkrijk: BPost bpack World.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object