Nr. 11399331

Verkocht
Frank Lloyd Wright door Cassina - '606 Barrel'
Eindbod
€ 960
360 weken geleden

Frank Lloyd Wright door Cassina - '606 Barrel'

Prachtige '606 Barrel' van de beroemde Frank Lloyd Wright. Deze zeer exclusieve stoel met het lage serienummer '18182' is door het Italiaanse topmerk Cassina in 1986 vervaardigd. Het originele ontwerp van deze stoel stamt uit 1937. In dat jaar ontwierp Wright de '606 Barrel' speciaal voor het beroemde (en tevens door hem ontworpen) 'Wingspread House' voor Herbert F. Johnson (zie foto's). Deze zeer exclusieve '606 Barrel' is een prachtige eye-catcher, ongeacht waar hij staat. Producten van Cassina worden altijd vervaardigd van hoogwaardige materialen en de afwerking is uitmuntend. Zo ook bij deze stoel. Het frame is van prachtig kersenhout en de comfortabele zitting is van rood leder. De stoel is nog in een erg goede staat: slechts lichte gebruikerssporen rondom, passend bij de leeftijd (zie foto's). De afmetingen zijn; 54,5 cm breed en 55,5 cm diep. De rughoogte is 81 cm, de zithoogte zit op 50 cm en de armleuningen op 63 cm. Verderop in deze veiling wordt ook nog een prachtig bureau van Wright aangeboden. Op de laatste foto ziet u hoe mooi de set samen staat. Transport is altijd mogelijk. Dit gebeurt in goed overleg met u en wordt uitgevoerd door professionele koeriers. Zelf ophalen mag natuurlijk ook.

Nr. 11399331

Verkocht
Frank Lloyd Wright door Cassina - '606 Barrel'

Frank Lloyd Wright door Cassina - '606 Barrel'

Prachtige '606 Barrel' van de beroemde Frank Lloyd Wright.

Deze zeer exclusieve stoel met het lage serienummer '18182' is door het Italiaanse topmerk Cassina in 1986 vervaardigd.

Het originele ontwerp van deze stoel stamt uit 1937. In dat jaar ontwierp Wright de '606 Barrel' speciaal voor het beroemde (en tevens door hem ontworpen) 'Wingspread House' voor Herbert F. Johnson (zie foto's).

Deze zeer exclusieve '606 Barrel' is een prachtige eye-catcher, ongeacht waar hij staat.

Producten van Cassina worden altijd vervaardigd van hoogwaardige materialen en de afwerking is uitmuntend. Zo ook bij deze stoel. Het frame is van prachtig kersenhout en de comfortabele zitting is van rood leder.

De stoel is nog in een erg goede staat: slechts lichte gebruikerssporen rondom, passend bij de leeftijd (zie foto's).
De afmetingen zijn; 54,5 cm breed en 55,5 cm diep. De rughoogte is 81 cm, de zithoogte zit op 50 cm en de armleuningen op 63 cm.

Verderop in deze veiling wordt ook nog een prachtig bureau van Wright aangeboden. Op de laatste foto ziet u hoe mooi de set samen staat.

Transport is altijd mogelijk. Dit gebeurt in goed overleg met u en wordt uitgevoerd door professionele koeriers. Zelf ophalen mag natuurlijk ook.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object