Nr. 11244181

Verkocht
Variant Panini - Merlin - Jurassic Park - 1993 - Compleet album.
Eindbod
€ 55
363 weken geleden

Variant Panini - Merlin - Jurassic Park - 1993 - Compleet album.

Het plaatjesalbum dat hoort bij de cultfilm. Uitgegeven door Merlin, een tegenhanger van Panini. Filmcollector's album. De belangstelling voor deze oorspronkelijke film is toegenomen door de recente remakes, met veel verwijzingen naar deze eerste episode, inmiddels 24 jaar geleden. Uitgave in Nederlands en Frans. Dit complete album is na ruim 20 jaar nog in een schitterende staat. Zeer stevig in de niet, geen krassen, scheuren, ezelsoren etc. en volledig onbeschreven. Bestelformulier in het midden volledig intact. Een schitterend item voor de echte fans. Bekijk voor een duidelijke totale indruk van het kavel alle foto's, alle pagina's gefotografeerd. Het kavel wordt zeer zorgvuldig verpakt om beschadiging te vermijden, eerst met noppen folie en daarna in een stevige kartonnen doos. Binnen Nederland wordt het kavel per brievenbuspakket met track&trace code verstuurd, tenzij het niet door de brievenbus past, dan als aangetekend pakket vanwege het geringe verschil met de kosten voor standaardpakketten. Voor verzending naar het buitenland wordt het kavel als aangetekend pakketje verstuurd, met beperkte verzekerde waarde. De verzending vindt plaats binnen drie werkdagen na de betaling en er zijn andere verzendopties, bijvoorb. Kiala, mogelijk op verzoek, neem dan direct na betaling contact op met de verkoper. #1745ha2

Nr. 11244181

Verkocht
Variant Panini - Merlin - Jurassic Park - 1993 - Compleet album.

Variant Panini - Merlin - Jurassic Park - 1993 - Compleet album.

Het plaatjesalbum dat hoort bij de cultfilm. Uitgegeven door Merlin, een tegenhanger van Panini. Filmcollector's album. De belangstelling voor deze oorspronkelijke film is toegenomen door de recente remakes, met veel verwijzingen naar deze eerste episode, inmiddels 24 jaar geleden.

Uitgave in Nederlands en Frans.

Dit complete album is na ruim 20 jaar nog in een schitterende staat. Zeer stevig in de niet, geen krassen, scheuren, ezelsoren etc. en volledig onbeschreven. Bestelformulier in het midden volledig intact. Een schitterend item voor de echte fans.

Bekijk voor een duidelijke totale indruk van het kavel alle foto's, alle pagina's gefotografeerd.

Het kavel wordt zeer zorgvuldig verpakt om beschadiging te vermijden, eerst met noppen folie en daarna in een stevige kartonnen doos. Binnen Nederland wordt het kavel per brievenbuspakket met track&trace code verstuurd, tenzij het niet door de brievenbus past, dan als aangetekend pakket vanwege het geringe verschil met de kosten voor standaardpakketten. Voor verzending naar het buitenland wordt het kavel als aangetekend pakketje verstuurd, met beperkte verzekerde waarde. De verzending vindt plaats binnen drie werkdagen na de betaling en er zijn andere verzendopties, bijvoorb. Kiala, mogelijk op verzoek, neem dan direct na betaling contact op met de verkoper.

#1745ha2

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object