Nr. 10448203

Verkocht
Panini - Mexico 70 - Compleet album inclusief 2 originele handtekeningen van Pelé + Foto signeermoment.
Eindbod
€ 12,038
368 weken geleden

Panini - Mexico 70 - Compleet album inclusief 2 originele handtekeningen van Pelé + Foto signeermoment.

Dit is het zeer zeldzame 1e WK album dat door Panini in 1970 is uitgegeven. Het gaat om de internationale (=populairste) versie. Het album is compleet met in totaal 271 kaarten, die destijds per twee stuks in bijbehorende zakjes te koop waren en nog zelf in het album moesten worden gelijmd. Na bijna een halve eeuw is dit album nog vrijwel in nieuwstaat! Het is onbeschreven en alle kaarten zijn bijzonder netjes ingeplakt. Als extra bijzonderheid is dit album ook nog eens twee maal voorzien van de originele handtekening van Pelé, die in 1970 voor de 4e(!) maal meedeed aan het WK en met Brazilië voor de 3e keer wereldkampioen werd. Op de omslag heeft Pelé naast zijn handtekening de initialen van de eigenaar en de tekst "best wishes" geschreven en bij het Pelé plaatje staan naast zijn handtekening nogmaals de initialen en "good luck". Een foto van het moment dat Pelé dit album 'zojuist' heeft getekend is bijgesloten! De combinatie van de zeldzaamheid van het Mexico 70 album, de prachtige staat waarin het album verkeert en de twee originele handtekeningen van Pelé maken dit een uniek en bijzonder waardevol item, dat in de toekomst ongetwijfeld alleen nog maar in waarde zal stijgen... Verzending geschiedt per aangetekende post. Voor eventuele verzekerde verzending gelieve na betaling contact met de verkoper op te nemen.

Nr. 10448203

Verkocht
Panini - Mexico 70 - Compleet album inclusief 2 originele handtekeningen van Pelé + Foto signeermoment.

Panini - Mexico 70 - Compleet album inclusief 2 originele handtekeningen van Pelé + Foto signeermoment.

Dit is het zeer zeldzame 1e WK album dat door Panini in 1970 is uitgegeven. Het gaat om de internationale (=populairste) versie.
Het album is compleet met in totaal 271 kaarten, die destijds per twee stuks in bijbehorende zakjes te koop waren en nog zelf in het album moesten worden gelijmd.
Na bijna een halve eeuw is dit album nog vrijwel in nieuwstaat! Het is onbeschreven en alle kaarten zijn bijzonder netjes ingeplakt. Als extra bijzonderheid is dit album ook nog eens twee maal voorzien van de originele handtekening van Pelé, die in 1970 voor de 4e(!) maal meedeed aan het WK en met Brazilië voor de 3e keer wereldkampioen werd.
Op de omslag heeft Pelé naast zijn handtekening de initialen van de eigenaar en de tekst "best wishes" geschreven en bij het Pelé plaatje staan naast zijn handtekening nogmaals de initialen en "good luck". Een foto van het moment dat Pelé dit album 'zojuist' heeft getekend is bijgesloten!
De combinatie van de zeldzaamheid van het Mexico 70 album, de prachtige staat waarin het album verkeert en de twee originele handtekeningen van Pelé maken dit een uniek en bijzonder waardevol item, dat in de toekomst ongetwijfeld alleen nog maar in waarde zal stijgen...
Verzending geschiedt per aangetekende post. Voor eventuele verzekerde verzending gelieve na betaling contact met de verkoper op te nemen.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object