We are hiring!

Veilig kopen

Drie extra zekerheden om veilig te kopen op de Catawiki veilingen:

1. Alle veilingen worden begeleid door een expert

Iedere veiling op Catawiki wordt begeleid door een professionele expert. Alle experts zijn deskundig in hun verzamelgebied en selecterende de te veilen items persoonlijk.

2. U betaalt de factuur aan Catawiki

Bij andere veilingsites betaalt u meestal rechtstreeks aan de verkoper. Vervolgens moet u maar afwachten of de verkoper het item ook daadwerkelijk opstuurt. Bij Catawiki werkt dit veiliger. Na de aankoop van een item betaalt u aan Catawiki. Op het moment dat we uw geld hebben ontvangen krijgt de verkoper bericht dat het item is betaald. Daarna moet de verkoper het item binnen 3 werkdagen naar u opsturen. Wij betalen de verkoper vervolgens minimaal 2 weken na uw betaling aan ons. Mocht er tijdens het leveringsproces iets misgaan dan kunnen wij indien nodig de uitbetaling aan de verkoper opschorten.

3. Feedbacksysteem

Na iedere aankoop via Catawiki vragen wij u om de verkoper via ons feedbacksysteem te beoordelen. Als u tevreden bent met de levering dan geeft u de verkoper een positieve beoordeling en als u ontevreden bent kunt u de verkoper negatief beoordelen. Alle eerdere beoordelingen zijn te bekijken door te klikken op de beoordelingen van de verkoper op de kavelpagina.