U heeft uw e-mailadres nog niet bevestigd

CatawikiWhisky

2 veilingmeesters voor deze categorie Stuur bericht

Anne-Sophie Bigot

Veilingmeester Whisky / Wijn

Anne-Sophie Bigot

Goede whisky is als een vloeibaar juweel.

  • Werkervaring bij diverse distilleerderijen
  • Grote passie voor whisky
  • Populair whiskyblog opgezet

Anne-Sophie Bigot maakte tijdens haar pubertijd voor het eerst kennis met goede whisky. Ze werd direct gegrepen door de uitgesproken smaak en wilde er meer van weten. Naarmate ze meer over whisky leerde, raakte Anne-Sophie Bigot vooral gecharmeerd door de rijke historie die achter de flessen vloeibaar goud schuilgaat. Zo gebeurde het dat ze bij diverse distilleerderijen in de UK is gaan werken, om te helpen bij hun toeristische activiteiten. Eenmaal terug in Frankrijk nam ze de online marketing op zich voor een Franse whisky distributeur. Tegelijk zette ze met groot enthousiasme een whiskyblog op, wat razendsnel won aan populariteit, waarop ze besloot zich volledig daarop te richten.

Dat doet Anne-Sophie Bigot nu nog steeds, met daarnaast natuurlijk het veilingmeesterschap bij Catawiki. Met haar werkervaring, blog en passie voor whisky weet ze heel goed wat er speelt op de whiskymarkt. Daarom is ze in staat de kavels die bij haar binnenkomen snel op waarde te schatten. Daarbij kan ze altijd rekenen op hulp vanuit haar uitgebreide netwerk aan whiskykenners waar ze via haar blog goed contact mee onderhoudt.

Kavels sluiten vandaag vanaf 20:00 150 kavels
1 2 3 ... 20 Volgende

Filters Toon resultaten 385 / 385 kavels

Veilingen

Alle veilingen
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

Geblokkeerd

Uw account is geblokkeerd voor het plaatsen van biedingen, omdat u een achterstand in betalingen heeft.

Na betaling kunt u direct weer bieden. Let op: indien u kiest voor een handmatige overboeking kan het 2 dagen duren voordat uw account weer geactiveerd wordt. Wij raden u aan om een directe betaalmethode te gebruiken.

Klik hier om te betalen

Wilt u nooit meer speciale objecten missen?

Catawiki veilt wekelijks 30.000 speciale objecten. Vul uw e-mailadres in en we houden u gratis op de hoogte van de speciale objecten en interessante acties en kortingen.

Nee, ik ben niet geïnteresseerd in speciale objecten en kortingen