U heeft uw e-mailadres nog niet bevestigd

Kunst en Fotografie-veiling (Duits)

Lisa Kok

Expert Lisa Kok

Mis geen Kunst en Fotografie-veiling (Duits)!

Ontvang iedere week de nieuwe kavellijst via e-mail.

Afgelopen veilingen

Bekijk de opbrengsten van de afgelopen Kunst en Fotografie-veiling (Duits)

Meer

Veilingen deze week

Zaterdag 27 januari

Zondag 28 januari

Maandag 29 januari

Dinsdag 30 januari

Woensdag 31 januari

Donderdag 1 februari

Vrijdag 2 februari

Zaterdag 3 februari

Kunst en Fotografie-veiling (Duits)

Op Catawiki's Duitse Kunst en Fotografie-veiling zijn schilderijen te vinden geïnspireerd door het expressionisme, impressionisme en realisme, met vakmanschap in beeld gebracht door beroemde Duitse kunstenaars. De moderne Duitse kunst in deze veiling kenmerkt zich door een brede variëteit aan technieken en stijlen. Op onze veilingen vind je ook gerelateerde items, zoals galerie-albums en collecties van originele werken. De werken worden geveild als individuele stukken of als serie, afhankelijk van de aanbieding. Veel van onze Duitse kunst komt uit de periode van het midden van de 20e eeuw tot nu. Bij de Duitse Kunst en Fotografie-veiling van Catawiki kun je door een eclectische selectie kunst bladeren om iets te vinden wat bij je past. Om ervoor te zorgen dat het kopen en verkopen soepel verloopt, staan onze aanbiedingen onder toezicht van professionele veilingmeesters. We houden rekening met de unieke smaak van bezoekers uit de hele wereld, en zorgen voor kwaliteitsaanbiedingen en een optimale koop- of verkoopervaring. Schrijf je vandaag nog in en bied op jouw favoriete kunstwerk!

Mis geen Kunst en Fotografie-veiling (Duits)!

Ontvang iedere week de nieuwe kavellijst via e-mail.

Opbrengsten eerdere veilingen

Koop en verkoop speciale objecten in onze veilingen
Alle veilingen

Geblokkeerd

Uw account is geblokkeerd voor het plaatsen van biedingen, omdat u een achterstand in betalingen heeft.

Na betaling kunt u direct weer bieden. Let op: indien u kiest voor een handmatige overboeking kan het 2 dagen duren voordat uw account weer geactiveerd wordt. Wij raden u aan om een directe betaalmethode te gebruiken.

Klik hier om te betalen

X
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki account aan te maken, kunt u bieden op een van onze 35.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen

Wilt u nooit meer speciale objecten missen?

Catawiki veilt wekelijks 30.000 speciale objecten. Vul uw e-mailadres in en we houden u gratis op de hoogte van de speciale objecten en interessante acties en kortingen.

Nee, ik ben niet geïnteresseerd in speciale objecten en kortingen