4 stars 8.9 / 10

Openingstijden klantenservice

U kunt gratis contact opnemen met onze Klantenservice van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 19:00 uur, vrijdag tussen 9:00 en 21:00 uur en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

U vindt een antwoord op veelgestelde vragen op www.catawiki.nl/help

×
Jurry Heshusius

Veilingmeester Jurry Heshusius

Stuur bericht

Jurry Heshusius

Veilingmeester Strips

Zeldzame strips waar ik alle stripwinkels voor afliep, komen nu naar mij toe.

  • Werkte ruim 15 jaar in een stripwinkel
  • Zelf liefhebber en verzamelaar
  • Ervaren inkoper, verkoper en taxateur
Jurry Heshusius

Jurry Heshusius mag zich met recht een stripliefhebber noemen. Al op jonge leeftijd begon hij ze te lezen, waarop het verzamelen snel volgde. Naast strips verzamelde hij ook zeefdrukken en beeldjes; vooral van tekenaars als Enki Bilal en Moebius. Voor zijn verzameling liep hij beurzen en stripwinkels af in binnen- en buitenland, op zoek naar de exclusieve edities. Bij de lokale stripwinkel viel Jurry Heshusius al snel op, waar hij dan ook werd gevraagd als medewerker. Zo heeft hij ruim 15 jaar werkervaring opgedaan. Inkoop, verkoop, taxatie, alles wat met de striphandel te maken heeft.

Die rol neemt Jurry Heshusius nu weer op zich, maar dan online. Als veilingmeester is hij constant in de weer met de beoordeling van strips en het contact met bieders en aanbieders. De exclusieve uitgaves waar hij vroeger al die stripwinkels voor afliep, komen nu naar hem toe. Vanuit zijn ervaring ziet hij doorgaans in één oogopslag wat die waard zijn. En komt hij er niet uit, dan heeft hij een groot netwerk waarmee hij kan overleggen.

Sluit vandaag vanaf 20:00 Sluit vandaag vanaf @@TIME@@ Opbrengst 15 februari 2016

Mijn favoriete veilingkavels (Stripveiling) / Zoekresultaten

Ga naar mijn favoriete veilingkavels om al je favoriete kavels te kunnen zien.

Veilingen deze week

12 t/m 18 februari

Stripveiling

Bezit u een indrukwekkende verzameling van strips? Geniet u van het lezen van vele strips, of een bepaalde serie? Bij Catawiki’s Nederlandstalige Stripboeken veiling, zijn een reeks van verzamelbare strips en aanverwante objecten online verkrijgbaar. Onder de vele bekende stripboeken van België en Nederland, zoals Nero, Kuifje, Storm en nog veel meer, zijn er ook vele andere interessante nieuwe objecten en TPBs beschikbaar. Deze selecte stripboeken komen in alle maten en prenten, af en toe als een collector's item of een beperkte editie van de late 19e eeuw. Originele afdrukken en exemplaren zijn verkrijgbaar ​​in verschillende condities, afhankelijk van de uitvoering en status. Bekijke de prachtige werken van Willy Vandersteen, André Franquin en andere voorname Nederlandstalige cartoonisten. Wilt u uw Nederlandstalige strips online verkopen? Op ons verkoopplatform kunt u de strips en collectibles verkopen als afzonderlijke sets of gebundelde serie. Schrijf u nu in op onze website en bekijk onze kavels gemakkelijk. Registreren is eenvoudig, veilig en maakt het makkelijk om onze website te bekijken.

Mis geen Stripveiling!

Ontvang iedere week de nieuwe kavellijst via e-mail.

Opbrengsten eerdere veilingen

Gratis stripenvelop!

Gratis stripenvelop! - Bij aankoop van een kavel van € 75,- of meer!

Februari: Agent 327

Bij aankoop van een kavel van € 75,- of meer!

Meer informatie

We are hiring
comic book experts!

Veilingen

Vul uw gegevens aan
, u kunt nog niet meebieden op onze veilingen.
Click to close complete profile header bar
Vul mijn gegevens aan
Bijna klaar! Uw registratie moet worden afgerond voordat u uw eerste bod kan plaatsen.
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

Geblokkeerd

Uw account is geblokkeerd voor het plaatsen van biedingen, omdat u een achterstand in betalingen heeft.

Na betaling kunt u direct weer bieden. Let op: indien u kiest voor een handmatige overboeking kan het 2 dagen duren voordat uw account weer geactiveerd wordt. Wij raden u aan om een directe betaalmethode te gebruiken.

Klik hier om te betalen

Wilt u nooit meer speciale objecten missen?

Catawiki veilt wekelijks 25.000 speciale objecten. Vul uw e-mailadres in en we houden u gratis op de hoogte van de speciale objecten en interessante acties en kortingen.

Nee, ik ben niet geïnteresseerd in speciale objecten en kortingen