×

Catawiki MuntenveilingenMuntenveiling (internationaal)

Marcel  Spijkerbosch

Veilingmeester Marcel Spijkerbosch

Stuur bericht

Marcel Spijkerbosch

Veilingmeester Munten

Het wordt voor muntenverkopers en verzamelaars steeds makkelijker om online handelen.

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Familiebedrijf in muntenhandel
  • Groot internationaal netwerk
Marcel  Spijkerbosch

Marcel Spijkerbosch is al vanaf 1975 betrokken bij het familiebedrijf in muntenhandel, opgezet door zijn opa. Die begon als bakker, maar merkte al snel dat hij met muntenhandel meer winst maakte. Door de juiste munten te verkopen wist hij een goede handel op te zetten, die van vader op zoon werd overgedragen. Zo zit Marcel Spijkerbosch alweer 40 jaar in het vaak, waarbij er wereldwijd bijna geen beurs is die hij nog niet heeft bezocht. Zodoende heeft hij een enorm netwerk én een grote muntenkennis opgebouwd die hij nu inzet voor Catawiki.

Marcel Spijkerbosch is gespecialiseerd in de meer moderne munten van na 1600. Oudere munten zijn aan zijn collega veilingmeesters toevertrouwd, waar hij graag mee samenwerkt. Tijdens het beoordelen van kavels herkent hij steeds meer namen van oude beurskennissen, die hun munten nu online op Catawiki aanbieden. Alle munten onderwerpt Marcel Spijkerbosch aan een grondige inspectie, waarbij hij ernaar streeft zo netjes mogelijk te zijn. Bieders hebben immers recht op een correcte en complete omschrijving, zodat ze precies weten waar ze op bieden. Hij zorgt er graag voor dat ze daar in zijn veilingen van op aan kunnen.

Philipp Rott

Veilingmeester Philipp Rott

Stuur bericht

Philipp Rott

Veilingmeester Munten

De rijke historie en grote verscheidenheid maken Duitse munten de leukste om te verzamelen

  • Jarenlange ervaring
  • Eigen muntenhandel opgezet
  • Goede communicatie met aanbieders
  • Passie voor verzamelen
Philipp Rott

Duitse munten behoren tot de meest populaire in de wereld. De grote verscheidenheid, rijke historie en goede conditie maakt het één van de leukste muntencollecties om te verzamelen. Het vergt dan ook een echte kenner én liefhebber om deze veilingkavels voor Catawiki te verzorgen. Philipp Rott is die liefhebber. Al zijn hele leven wordt hij omringd door antieke munten. Met zijn vader bezoekt hij op jonge leeftijd clubs waar munten worden vergeleken en verhandeld. Verzamelen wordt ook zíjn grote passie. Naast universitaire studies cultuurhistorie en archeologie, zet Philipp Rott daarom zijn eigen handel op in antieke Duitse en Russische munten. Zo heeft hij duizenden munten langs zien komen en is hij zelf ook medailles gaan verzamelen.

De uitdaging voor Philipp Rott is het beoordelen van de meest uiteenlopende munten aan de hand van foto’s. Zijn ervaring en goed contact met de verkopers vormen hierbij zijn grootste aanwinsten. Zo gaat hij altijd in overleg om de echtheid te verifiëren en de prijs te beoordelen. Als veilingmeester ziet Philipp Rott het liefst oud-Duitse gouden munten voorbij komen. Maar ook de munten die vooral leuk zijn om te verzamelen, neemt hij graag in zijn veiling op.

Sluit vandaag vanaf 20:00 Sluit vandaag vanaf @@TIME@@ Opbrengst 28 oktober 2016

Mijn favoriete veilingkavels (Munten accessoires veiling) / Zoekresultaten

Ga naar mijn favoriete veilingkavels om al je favoriete kavels te kunnen zien.

Veilingen deze week

28 oktober t/m 3 november

Vrijdag 4 november

Zaterdag 5 november

Zondag 6 november

Maandag 7 november

Dinsdag 8 november

Woensdag 9 november

Vrijdag 11 november

Zondag 20 november

Muntenveiling (internationaal)

Wilt u uw collectie van zeldzame, internationale munten uitbreiden? Bij Catawiki vindt u munten van diverse landen op onze wekelijkse internationale muntveiling. Veel van onze munten dateren terug tot de 15de eeuw, wat een breed scala biedt aan keuzes uit verschillende tijdperken. Of u nu een individuele munt, munt set, of munt album wilt, u zult het zeker vinden. Elk object bevat een beschrijving en een reeks afbeeldingen om elke munt in detail te laten zien. Wilt u uw internationale muntencollecties verkopen? Onze professionele veilingmeesters begeleiden uw veiling om het verkoopproces eenvoudig en veilig te maken. Schrijf u vandaag nog in op Catawiki en begin met het bieden of verkopen van uw speciale munten!

Mis geen Muntenveiling (internationaal)!

Ontvang iedere week de nieuwe kavellijst via e-mail.

Opbrengsten eerdere veilingen

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

Geblokkeerd

Uw account is geblokkeerd voor het plaatsen van biedingen, omdat u een achterstand in betalingen heeft.

Na betaling kunt u direct weer bieden. Let op: indien u kiest voor een handmatige overboeking kan het 2 dagen duren voordat uw account weer geactiveerd wordt. Wij raden u aan om een directe betaalmethode te gebruiken.

Klik hier om te betalen

Wilt u nooit meer speciale objecten missen?

Catawiki veilt wekelijks 30.000 speciale objecten. Vul uw e-mailadres in en we houden u gratis op de hoogte van de speciale objecten en interessante acties en kortingen.

Nee, ik ben niet geïnteresseerd in speciale objecten en kortingen